A legnemesebb őzhús, pirított gomba, fűszerek és tészta találkozása, majd egy(b)esülése. Ez már önmagában is jól hangzik, pláne ha el is készítjük! Sokan ...
Gorgonzolás-tejszínes csirkemell nyers céklás basmatival
Végre egy újabb szabadnap nekem, így ma is tudtam kicsit sürögni a konyhában. A recept biztos elég furán hangzik elsőre, pedig mennyire is finom! Az étel minden ...
Otthoni bárány saslik
Imádom a saslikot. A legjobban -szerintem- Grúziában, Örményországban és Ukrajnában készítik faszén, vagy parázsló tűz fölött, de ettől keletebbre is nagyon ...
Könnyed ráksaláta rizstésztával
Gyönyörű, friss rákokat kaptam, amik elég méretesek, így kézenfekvő volt, hogy egy könnyed vacsorát készítsek belőlük.
Sokan idegenkednek a tengeri ...
Focaccia, avagy az olasz langalló
Igen-igen, sok hasonlóság van az olaszok focacciája és a mi kenyérlángosunk, azaz langallónk között. Az utóbbi években nálunk is újra divat lett a langalló, eszik ...