Aki olvas tudja, hogy imádom az erdei gombát és a természetet is. A kettő simán összeköthető: elmegy az egyszeri motoros kirándulni, és a friss levegőn, erdőben ...
Lecsó? Együk arabul!
Itt a lecsószezon, én is imádom: friss, zamatos, eszméletlen finom, egyszerűen: NYÁR. Már most rengetegen készítik ezt az ételt, hiszen igazi nyár végi finomság, de ...
Sült galamb saláta ágyon
"Azt várod, hogy a sült galamb a szádba repüljön"? Kérdezték régebben sokszor a szüleim. Nos, akkor sem vártam meg és most sem, inkább elkészítem. Ehhez nem kell ...
Gorgonzolás-tormás pirított csirkemell spagettivel
A csirkemellet mindenki ismeri, és a legtöbben szeretjük. Én magam kizárólag háztáji, szabadtartású csirkét/tyúkot fogyasztok, amit Tomi barátom annyiért szállít ...
Tejszínes-citromos spárgafőzelék
újkáposztával dúsítva
Olyan gyönyörű spárgacsokrokhoz volt szerencsém hozzájutni, hogy nem volt szívem nem főzeléknek elkészíteni őket. Most csak fehér fajta került a kosárba, de nem ...