Végre újra itt a medvehagyma-szezon! Valóban (mi is megyünk szedni holnap), de mivel most a legtöbb poszt medvehagymás lesz a neten (a legcukibbak azok, akik ebbe-abba sütik-főzik...) ezért mi most nem ilyet készítünk, hanem egy másik nagyon finom és ínyenc zöldséget: a spárgát készítjük el. Ahogy a…
Extra sajtos házi stangli
forrón a sütődből - otthon
Zsírban sült hízott libamáj
avagy luxusreggeli felsőfokon
Ha a luxusreggeli-, vagy előétel szinonímáját szeretnénk megtalálni nem is kell tovább keresnünk: friss, hízott libamáj. Igazán ünnepi. Igazán egyedi. Igazán különleges, amit csak valóban különleges alkalmakkor eszünk. Nagyon egyszerű elkészíteni, sokáig eláll, és eszméletlen finom. Tartsatok velünk…