Nemrég írtam, hogy megkeresett a Tokyo TV Japánból, hogy szeretnének velem egy filmet forgatni, mint olyan csodabogárral, aki egy távoli kis ország még kisebb városkájában (a világhírű Ajkán :) él, szereti a Japán konyhát, ráadásul még a blogján is népszerűsíti azt. A forgatás azonban nem ért véget…
Yakisoba - egy nagyszerű Japán tészta
A napokban abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy ellátogatott hozzám a Tokyo TV stábja Japánból, mert roppant kíváncsiak voltak arra, hogy egy tőlük nagyon távoli kis ország még kisebb városkájában ki az az őrült, aki Japán ételeket (is) készít és népszerűsít a blogján. Hát ki más lenne az az…
Csőben sült serpenyős egytál gazdagon, hideg téli estékre
Ezeken a hideg napokon az egyszeri motoros is olyan finomságokra, olyan vacsorára vágyik, ami viszonlag egyszerűen összedobható akár hétköznapon, akár hétvégén, ráadásul forró, krémes, nyúlós és kellőképpen laktató. Kigondoltam egy ilyen finomságot, aztán el is készítettem. Nem bántam meg, tartsatok…